Projects          Studio          Contact

Thomas-McBrien            






November 2018


Work has started onsite on our residential project in North London. Work includes refurbisment of the existing property including construction of a new single storey rear extension and rear dormer extension.








September 2018


We have been appointed to design a new house on a sloping site in southern Kerala, India. 








July 2018


We have been appointed to design and oversee a full house refurbishment and new build rear extension in Kensington, London.


Link to project








May 2018


Our handmade paper garden for Jo Malone London wins the ‘Best Window’ award in the RIBA Regent Street Windows 2018 competition, as selected through the online public vote.


Link to project








April 2018


Our window installation for Jo Malone London is live. Over the last few weeks we have been working in collaboration with Zack Mclaughlin from Paper & Wood. Our project celebrates the quintessential British garden, using ideas of enchantment and surprise to create the Jo Malone London Secret Garden. Each of the 100,000 pieces of paper on display have been creased, shaped and folded by hand. The handmade aspect of the garden reflects the craftsmanship and care that goes into the creation of each and every one of the Jo Malone London fragrances.  


Link to project








March 2018


We are delighted to announce we have been paired with Jo Malone London for the RIBA Regent Street Windows 2018 competition. Over the last few weeks we have been working in collaboration with Zack Mclaughlin from Paper & Wood to design and create a fully handmade paper window display which aims to capture and heighten the immersive experience offered at the Jo Malone London Regent Street boutique. 








February 2018


Thomas-McBrien have been appointed to design and oversee the development of a vacant infill garage site in north-west London. 








December 2017


Our entry for the RSUA’s Belfast Flare Pavilion design competition.

Link to project








November 2017


Our office fit-out project for New Wave London is complete. 

Link to project








October 2017


Our refurbishment project in Kensington is complete.








September 2017


Newham Council grants planning permission for our Shaftesbury Mews project in Forest Gate.

Link to project








July 2017


Thomas-McBrien have been appointed by New Wave London to design and oversee the interior fit-out of their new office in North London. Link to project








June 2017


Our warehouse refurbishment project in Wapping, east London is complete.








May 2017


The William Morris mural recieves a ‘Commendation’ at the 2017 Waltham Forest Design Awards. 








April 2017


Our refurbishment project in Kensington has commenced onsite.








January 2017


Our competition entry for a new landmark building in Sagres, Portugal.

Link to project








September 2016


The William Morris mural by artist, ATMA is complete. 







July 2016


Thomas-McBrien have been appointed by Wood Street Walls to assist in the planning and installation of a new William Morris mural next to The William Morris Gallery in Walthamstow.









April 2016


Our residential refurbishment project in Shepherd’s Bush is complete.

Link to project








January 2016


Our entry for the RIBA Langley Vale Visitor Centre competition.

Link to project








October 2015


Our refurbishment project in Shepherd’s Bush has commenced onsite.

Link to project